Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Trots op je vereniging? Help tijdens Open Dag!

Op zondag 25 september houden we de jaarlijks Open Dag. Tijdens deze dag laten we mensen (hopelijk potentiële leden) ruiken aan onze geweldige sport en geven we een korte blik in de keuken van de vereniging. 

Mensen kunnen meeroeien in een C4 of C2 (R0 niveau) onder ervaren begeleiding van een stuur, kunnen ervaren hoe je op een ergometers het meest efficient de roeihaal kunt uitvoeren, krijgen de loodsen van binnen te zien en kunnen genieten van onze meer dan prachtige verenigingsgebouw. Terwijl de ouders de beginselen van de sport krijgen uitgelegd, kunnen de kinderen over het water lopen in een bal!

Hierbij hebben we natuurlijk hulp nodig!
Ben je trots op je vereniging en sport en wil je met alle plezier mensen uitleg geven over de sport of willen sturen dan ku je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je liever de loodsen laten zien of helpen bij de waterbal dan mag dat natuurlijk ook!

De Open dag duurt van 11:00 uur tot 15:00 uur, maar daarvoor dient natuurlijk het een en ander opgebouwd te worden (boten te water laten, e.d.) en daarna weer opgeruimd te worden. Kun je niet de hele periode, maar slechts een paar uur? Geen enkel probleem! Houden we rekening mee!

Voor meer info kun je of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0629404024!

Het is ook een uitgelezen kans op je achterstallige taakuren weg te poetsen!

Commissaris Activiteiten,

Ruben Venneker