Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Uitslagen Bossche Sprint

Onder het genot van prachtige weeromstandigheden is ook dit jaar de Bossche Sprint georganiseerd!
 
De organisatie heeft zijn best gedaan om er een mooie wedstrijd van te maken en in de meeste gevallen is dat ook gelukt. Helaas diende er op het allerlaatste moment nog heel wat geïmproviseerd te worden omdat ploegen/combinaties of roeiers niet kwamen opdagen zonder dit te melden!

 
Nieuw parcours
Het nieuwe parcours liep van de van Berkelstraatbrug tot aan de Citadebrug, ca. 350 meter. Dit parcours diende als alternatief voor de Stadsdommel. Op de Stadsdimmel wordt teveel gebruik gemaakt door allerlei verhuurboten en is op dit moment ook geen geschikte locatie om van boten te kunnen wisselen.
Bij de prijsuitreiking bleek dat het merendeel van de deelnemers wel te spreken was over dit parcours, alhoewel men het net iets te kort vindt.
 
Dit wordt meegenomen in de evaluatie.
 
Vlotdoop en bootdoop
Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd het vlot gedoopt met toespraken van de trouwe vlothond André Habets en dhr. Peter Lindsen van de gemeente, die nauw betrokken was bij de realisering van dit fantastische vlot!
Daarna werd de tillift gedemonstreerd door Frans Boelaard, coördinator aangepast roeien.
 
Ook werd de Oetel 24 door Sjef Janssen (eigenaar van de kapsalon en trouwe buurman van de roeivereniging) omgedoopt tot De Mortel. Hiermee is de vereniging weer een Wiersma C4x+ rijker!
 
Uitlagen
De uitslagen van de diverse onderdelen vind je in dit document. In het document zijn de ook foto's opgenomen van de gemeten tijden.
 
De foto's zullen zo snel mogelijk online worden gezet!
 
Ook wil de organisatie alle vrijwilligers bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om de Bossche Sprint tot een groot succes te maken!
 
Bianca Beusink
Voorzitter Bossche Sprintcie