Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

De harde cijfers van de indoor!

indoor prijs 2016De indoortraining zit er op. Maar liefst 21 avonden bloed, zweet en tranen. En de opkomende spierpijn op vrijdag en zaterdag. Maar ook heel erg veel lol en een toenemende kracht en stabiliteit bij het roeien. In het totaal werd de indoor 394 keer bezocht door 65 leden. Onder de zinderende begeleiding van Bas en Noortje werd elke training 2 keer een rondje circuit training afgelegd en 2 keer een setje buikspieroefeningen gedaan. Ieder op z’n eigen tempo en kracht.


Dit seizoen was Bas (17x) er net wat vaker dan Noortje (14x). Dus aan Bas de eerste keuze in de serie paaseieren.
Het aantal mannen en vrouwen bij de indoor ontliep elkaar niet veel. De mannen winnen nipt. 202 om 192. Dus mannen neem er een extra paasei op!
Vertegenwoordiging uit de ploegen mag er ook zijn. Woesjt, AWTV, Blikvangers, NTB en Lang Fanatiek scoren goed met 26 maal present. Maar er is één ploeg die er met kop en schouders bovenuit steekt. Letterlijk en figuurlijk. De Lange Mannen met 43 keer! De verdiende zak XL paaseieren moet genoeg zijn.

En dan de felbegeerde paashaas. Wie zou het zijn, wie zou het worden? Het is een vrouw. Maar liefst 18 keer aanwezig en ze legt met gemak de zware gewichten klaar voor de training. Het is Liesbeth de Theije! Gefeliciteerd, een top prestatie. Dat deed niemand je na. Al zaten Bas, Sabine, Marcel en Joost er dicht bij.
Valt de naam Joost…. Het is opvallend dat die naam enorm goed scoorde bij de indoor. Maar liefst 41 keer waren ze er. Joost van den Elshout, Joost Zonneveld, Joost Hagendoorn, Joost van Rens en Joost van Gaalen. Joost mag het weten hoe ze de zak paaseieren gaan verdelen? Tot zo ver de statistieken.

Op naar Pasen en een mooie zomer, om in oktober weer aan te haken bij de indoor. Eens kijken hoe het met de opkomst gaat als het weer op dinsdag is.