Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Teun en Julius naar Westelijke 20/21 mei

DSC 7270 LargeOp de Westelijke start Julius op zaterdagochtend in de J16-1x (alleen heats) en later op de middag met Willem III in de J16-4x. Ook Teun roeit in de J18-4x met Hemus en zondag ook nog met Pelle van Hemus in de J18-2x. De Westelijke wordt gehouden op de Willem-Alexanderbaan in Zevenhuizen nabij Rotterdam.  

Teun Head 2017Op de Damen Raceroeiregatta ging de J18-4x voor Teun niet door. De tegenstanders wilden de wedstrijd verplaatsen van 17.00 naar 18.00 uur vanwege een botenprobleem. Maar omdat Teun ‘s ochtends al om 8.30 in de skiff zou roeien, en het dus sowieso al een lange dag zou worden, is de wedstrijd afgeblazen. Dus gaan ze op de Westelijke in de herkansing. Dit is dan gelijk ook de ‘trainingswedstrijd’ voor de ARB op 3 en 4 juni, want dat is tevens NK-groot, dus het Nationaal Kampioenschap voor de grote nummers. 
Julius H4K17 4583Julius kan weer instappen in de vier van Willem III waarmee hij ook de H4K en Head geroeid heeft. Dat is best bijzonder omdat ze bij Willem III wel iets van 13 jongens hebben die wedstrijdroeien in J16. Aanstaande zaterdag liggen er dan ook 3 vieren (type Redoute) van Willem III aan de start in J16-4x en in één daarvan roeit Julius op slag. Dat bleek de beste opstelling tijdens een trainingsdag afgelopen zaterdag op de Bosbaan.

Voor meer informatie over de wedstrijd, de inschrijvingen en straks ook de uitslagen, zie : Westelijke.