Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Blikkenlijst bijgewerkt t/m 2016

BLIK Damen 2017 kleinHoewel het mogelijk is om je blikken in te vullen in je profiel, is het natuurlijk ook heel leuk om een overzicht te hebben wie nou eigenlijk tellende blikken hebben gehaald. Marjolein heeft onlangs de Blikkenlijst helemaal bijgewerkt.

Voor de uitgebreide spelregels: zie Wedstrijdroeien/Blikkenlijst. Niet alle blikken tellen mee.
Kom je bijvoorbeeld als niet-veteraan (onder 27 jaar) als eerste over de finish maar zijn je tegenstanders allemaal veteranen, dan telt het blik niet.
Verder telt een blik alleen bij minimaal 2 tegenstanders in het eigen veld. Het blik dat Julius in de 2x op de Damen won tegen slechts één tegenstander tellen we dus niet mee.
Blikken die toegekend worden door middel van correctiefactoren tellen ook niet mee, behalve als de snelste tijd geroeid is, èn de ploeg is ook na correctie nog steeds de snelste, èn er zijn minimaal 2 tegenstanders verslagen van hetzelfde veld.
Heb je toch het idee dat er een uitslag ontbreekt, stuur je info dan naar Marjolein, zodat zij kan nakijken of het toegevoegd kan worden.
En de blikken die in 2017 al getrokken zijn, of nog getrokken worden, kan je doorgeven aan Marjolein. Geef daarbij de namen van alle ploeggenoten inclusief de naam van de stuur door.
Over de AA-race (HOP) en Damen (Julius in 1x) is Marjolein al geïnformeerd.