Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Julius en Teun in actie op de Head

Head 2017 2Op zaterdag 18 maart zijn Julius en Teun in verschillende combi's de Head of the River Amstel gestart in Amsterdam. Julius roeide mee in een combi van Willem 3 uit Amsterdam in jongens16-4*, Teun roeide in een combi van Hemus uit Amersfoort in Jongens18-4*. 

 
Head 2017 1Julius had al 5 keer samen met zijn ploeggenoten getraind, en een goede race gevaren op de Heineken 4 kamp. Teun heeft de ochtend van de Head voor het eerst samen met zijn ploeg getraind en kon 's middags een hele mooie race varen en eindigde met een tijd van 29.01. Dit was goed voor een 4e (van 8) plek in het J18-veld. Julius roeide met zijn ploeg net een stukje sneller en eindigde met een tijd van 28.48, die goed was voor een 4e (van 13) plek in het J16-veld.

We zijn ontzettend blij dat wij samen met andere verenigingen deze prestaties hebben kunnen bereiken! Het was ook erg leuk om met leeftijdsgenoten van andere verenigingen samen te roeien, we hadden veel lol.   Head 2017 2

Komende zondag zal Julius de Skiffhead varen. Ter voorbereiding op deze wedstrijd zijn wij afgelopen zondag gaan trainen op de Amstel bij Willem 3. 's Ochtends een duurtraining en 's middags een intervaltraining. In totaal hebben we 30 km geroeid (en Oda gefietst....). Oda bedankt voor de coaching! 

 
Na de skiffhead gaan wij het 2-kilometer seizoen in, met wedstrijden op de Bosbaan te Amsterdam, en op de Willem-Alexander baan te Rotterdam.
 
Wij houden jullie op de hoogte!
 
Julius & Teun
 
Julius&Teun Amstel 2017Mooi roeien op de Amstel.