Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Zaal vol bij Efficiënte Roeitechniek

Eff RT 2Ook dit jaar wist Marjolein de aanwezigen weer te inspireren met haar uitleg over 'efficiënt roeien' en keerden 6 ploegen blij huiswaarts met alle aanwijzingen en tips om hun roeien te verbeteren. Hoewel 'roeitechniek' door de jaren heen niet wijzigt, ziet Marjolein toch weer ieder jaar kans om iets toe te voegen aan de presentatie, waardoor het allemaal nog duidelijker wordt. Zelfs voor degenen die geen eindexamen hebben gedaan in natuurkunde, was het plaatje met de krachten en pijlrichtingen een goede ondersteuning bij de beeldvorming.

 

Met deze avond over Efficiënte Roeitechniek wordt de Basis Instructie Cursus (BIC) 2017 afgerond. De praktijkmiddag vervalt en de coaches die daarvoor in aanmerking wilden komen hebben een ander aanbod gekregen om hun vaardigheden als coach onder begeleiding te kunnen oefenen.

Heb je inhoudelijke vragen over coachen of heb je suggesties om het werk van de Coachcommissie te verbeteren, stuur dan gerust een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we of we een antwoord kunnen vinden of gaan we met je suggesties aan de slag.

Ik wens alle Stuurtakers en Coaches (-in-opleiding) veel plezier bij de Introductie en/of het coachen van hun roeiploeg.

Oda