Vaarverbod Dommel ingetrokken, maar... Dommelregatta is afgelast

op 08 juni 2016
Geschreven door Dommelregattacommissie

De Dommelregatta Commissie heeft vanavond besloten dat het water van de Dommel niet veilig genoeg is om de Dommelregatta door te laten gaan. Er is vanavond een controle moment geweest bij de Dommel tezamen met verschillende ervaren stuurlieden en de veiligheidscoördinator. Hierna is besloten dat het niet verstandig is om de wedstrijd door te laten gaan. Deze beslissing is mede genomen op basis van informatie van deskundigen van het Waterschap waarbij ook rekening is gehouden met de kwaliteit van het water, die momenteel zeer slecht is.

 

De organisatie kan de veiligheid van de roeiers en de boten niet garanderen. Deze beslissing is nù genomen omdat langer wachten alleen maar meer complicaties met zich mee zou brengen voor zowel de roeiers, de organisatie en de verschillende externe organisaties.    Wij willen jullie wel heel graag bedanken voor jullie enthousiasme en zien jullie natuurlijk heel graag volgend jaar!

 

(C) 2006-2013 Roeivereniging De Hertog 's-Hertogenbosch   | Beheerder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.