Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Geen goede vooruitzichten Dommelregatta

Ondanks dat het al een paar dagen prachtig weer is in 's-Hertogenbosch is het elders in het stroomgebied van de Dommel een stuk minder mooi weer!
Geregeld trekken er flinke onweersbuien over het stroomgebied ten zuiden van Eindhoven en nog zuidelijker in België.
Maandag 6 juni is er contact geweest met het Waterschap De Dommel en zij kunnen geen voorspelling voor zondag geven. De situatie wordt van dag tot dag bekeken.

Running out of time
Helaas nadert het tijdstip waarop een besluit dient te worden genomen over het al dan niet doorgaan van de Dommelregatta. Leveranciers en buitenlandse ploegen dienen tijdig te worden gïnformeerd.

Woensdagavond definitief besluit
Aanstaande woensdag zal de situatie opnieuw worden besproken en en de knoop worden doorgehakt.

 

Mochten er voor die datum nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen we dat laten weten via deze site of www.dommelregatta.nl.

UPDATE 1 (3 juni)
De Dommelregattacommissie is op de hoogte en zal maandag contact opnemen met Waterschap de Dommel. Zodra meer bekend is wordt dit kenbaar gemaakt op deze site, maar uiteraard ook op www.dommelregatta.nl

Vrijdag 3 juni. Waterschap de Dommel laat ons vanochtend telefonisch weten dat zij per direct een roeiverbod hebben afgekondigd voor de Dommel i.v.m. sterke stroming, hoge waterstand en sterk verslechterde waterkwaliteit. Het roeiverbod van het Waterschap geldt niet voor de Stadsdommel.