Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Beregezellige borrel met de mates

De eerste Hertog Mate borrel was een groot succes! De roeivereniging lijkt definitief een begrip rijker: Hertog Mate.

 

Nadat iedereen binnen was (zowel de intro leden als de mates) werd de borrel geopend met een andere traditie: bekendmaking van de Coach van het Jaar (winnaar MaJo-Bokaal) en de Hertog(in) van het Jaar.

Coach van het Jaar
Als vorige Coach van het Jaar overhandigde Robert Overbosch de "roeptoeter" aan Yorick Desmense die als coach, maar ook als coördinator van de jeugd gehuldigd werd voor al zijn inzet.

In zijn dankwoord gaf Yorick aan dat hij weliswaar gehuldigd werd, maar dat alle jeugdcoaches de eer toekomt.

Wim Voets
Voor al het werk wat Wim Voets verzet als huismeester werd hij benoemd tot Hertog van het Jaar!

Zijn werkterrein omvat niet alleen het gebouw, maar ook het terrein en het vlot. Mede onder zijn deskundige leiding werd een prachtig nieuw vlot gerealiseerd, ligt het terrein er schitterend bij en is het onderhoud van het genouw up-to-date.

In zijn dankwoord betrok Wim ook de 2e huismeester en alle vrijwilligers die geholpen hebben bij de werkzaamheden.

Intro-leden gekoppeld aan een Mate
Nadat de eretitels bekend waren gemaakt was het de hoogste tijd om de intro-leden te koppelen aan een mate.

Dit gebeurde geheel ad random. Alle intro-leden dienden bij binnenkomst een hint uit een bokaal te grabbelen. Met hints als "Hij was tijdens het vorige jubileum de voorzitter" of "Ik roei in de ploeg Animo, maar heb mijn haren niet geverfd" gingen de intro-leden op zoek naar hun Mate.

Eenmaal de juiste Mate gevonden ontstonden er geanimeerde gesprekken. Voor veel intro-leden moet het aangevoeld hebben als een warm welkom.

Dank!
Uiteraard mag een woord van Dank niet ontbreken. Zowel de Lustrumcie als de Vijfde Stop (Barcie) hebben wederom hun beste beentje voorgezet en laten zien hoe leuk het is om je handen uit de mouwen te steken voor de vereniging! 

Hartelijk dank! 

Op naar het volgende Lustrumevent: de Familiedag op 21 mei. Nadere info volgt spoedig!