Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Jeugd stelt zich voor, deel 1: Schot voor de Boeg

 

Knipsel schot voor de boegOnze jeugd is dringend op zoek naar meer begeleiding. In de vorm van coaches, maar ook in de vorm van mensen die dingen kunnen regelen zoals inschrijvingen voor en begeleiding op (juniorencompetitie-)wedstrijden, organisatie van de jeugdintroductie en het werven van nieuwe jeugdleden. Om die reden stelt de jeugd zich aan je voor.

Te beginnen met een Schot voor de Boeg: Arthur, Simon, David, Sid en Ivar (de laatste staat niet op de foto). Arthur roeit al wat langer, de andere jongens zijn dit jaar begonnen. Samen vormen zij een leuk team dat nog op zoek is naar enkele enthousiaste coaches!

De jongens trainen op dit moment twee keer per week op dinsdag en zaterdag, de standaard jeugdtrainingstijden, maar geïnteresseerde coaches mogen met de jongens zelf afspraken maken over trainingsmomenten. De jongens skiffen graag, maar nu de winterperiode aanbreekt zal er in tweetjes en viertjes getraind moeten gaan worden. Ook moeten zij nog leren sturen.

Dit jaar hebben de jongens meegedaan aan enkele wedstrijden, de juniorencompetitie. Dit is erg leuk omdat ze daar op laagdrempelige wijze kunnen sparren met leeftijdsgenootjes en kennismaken met het roeien van wedstrijden.

Moet je zelf ‘jong’ zijn om de jeugd te coachen! Zeker! Jong van geest welteverstaan. Denk jij dat je deze jongens kan begeleiden? Kies dan voor een taak als coach bij de jeugd en/of meld je bij Yorick Desmense, de jeugdcoördinator, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het zou fijn zijn de jongens te kunnen koppelen aan twee of drie enthousiaste coaches!