Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Transformatie van de Transfercoördinator

karin de bruinTot voor kort was Celine van Soest, Hertogin van het jaar, Transfercoördinator voor de avond en weekend roeiers. Deze dynamische taak heb ik nu van haar overgenomen. Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Karin de Bruin. Sinds 2012 roei ik met veel enthousiasme bij De Hertog in de ploeg Summerjoy. Je kunt me zien op zondagochtend en donderdagavond.

Zij-instromers hoop ik een goede eerste kennismaking met de vereniging te bieden en te matchen met een ploeg.

Maar de transfercoördinator is er ook voor leden die hulp nodig hebben bij het zoeken naar een nieuwe ploeg, of voor een ploeg die versterking zoekt. Dus heb je een transfervraag? Mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me op tel 06 1055074.

De ploeg Transfer is bij de overdracht geheel opgeschoond. Voor de roeiers/skiffeurs die niet in een vaste ploeg roeien en geen vraag hebben aan de Transfercoördinator is een nieuwe ploeg aangemaakt. De naam van deze ploeg is Vrije Jongens M/V. Hierdoor is de ploeg Transfer alleen voor mensen die echt een ploeg zoeken.