De redactie

10 bijdragers

Willem Nikkelen

Sinds een paar jaar ben ik aan mijn tweede roeicarriere bij De Hertog bezig in het team Ouates Hydrophiles (De Watjes). Mijn eerste kennismaking met roeien was bij Viking in Utrecht en daarna bij De Hertog, toen nog bij de watersportvereniging achter de Brabanthallen. In mijn dagelijks werk ben ik webdesigner en mijn ervaring op dat gebied zet ik met plezier in voor de websites van de roeivereniging en de Bossche Dol.

Marianne Kats

In mijn studietijd in Groningen heb ik een aantal jaar bij GYAS, als ’wedstrijdroeier’ in een acht, geroeid. Sindsdien ben ik verknocht aan het roeien, hoewel het er door omstandigheden nooit meer van is gekomen. 3 jaar geleden ben ik lid van De Hertog geworden en roei ik weer: met ontzettend veel plezier. En eveneens in mijn studietijd: ervaring opgedaan in de redactie van een studentenblad. En na mijn afstuderen als orthopedagoog: een jáááárenlange ervaring in het schrijven van stukken als beleidsmedewerker. En voor nu: hoop ik leuke en informatieve stukjes te schrijven voor de Bossche Dol.

Nikki de Jong

Nikki is sinds 2007 lid. Ze roeide een paar weken in een C4x+ en stapte toen al snel in de acht, waar ze nooit meer uit is gestapt. Je ziet haar meestal op zaterdagochtend en op de brug bij de Bossche Sprint. Sinds begin 2016 versterkt ze de redactie van de Bossche Dol.

Redactie

De redactie van de Bossche Dol wil bijdragen aan de binding van de leden onderling en met de vereniging. We zetten graag mensen in het zonnetje, laten het verhaal "achter" de wedstrijd zien en wijzen nog eens op de veiligheid. Informatie delen in een goede sfeer, met gevoel voor de roeier en de mensen bij de vereniging; het sociale, het veilige en de ambitie. We willen een herkenbaar en veel gelezen website te worden voor de Hertog-roeier!

Janneke Verrips

Na afgestudeerd te zijn als grafisch ontwerper aan de kunstakademie in ’s-Hertogenbosch ben ik in 2001 gaan roeien bij De Hertog. Bij de vereniging heb ik mijn passie voor vormgeven kunnen inzetten voor de Bossche Dol. Nu de Dol digitaal gegaan is, ga ik me ook steeds meer toeleggen op het schrijven van artikelen.